در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده بعد از مصاحبه هاي متعدد يك شركت خصوصي بسيار بزرگ، قبول شدم و حالا نوبت ازمايش بدو استخدام است. با توجه به اينكه بنده عدم تمديد قرارداد با شركت فعلي را اعلام كردم. با توجه به اينكه بنده ديابت نوع دو دارم ايا امكان دارد به اين دليل بعد از ازمايش رد شوم؟؟ ديابتم تخت كنترل كامل است. عنوان شغلي كارشناس حقوقي. در مسير مصاحبه و پرسشنامه ها هيچ سوالي از بيماري پرسيده نشد. ازمايشات طبق دستور العمل قانون كار و طب كار و كارگر مي باشد
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام فقط این آزمایشات برای این است که شما در زمان شروع بیمه پردازی دچار بیماری میباشید یاخیر اگر بیماری داشته باشید از نظر کارافتادگی از این نوع بیماری که در اول بیمه پردازی مبتلا هستید نمیتوانید برای کارافتادگی اقدام نمایید