در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (100 امتیاز)
. سلام من برای گرفتن نمایندگی بیمه کوثر اقدام کردم و امتحانی تحت عنوان بازاریابی نوین و دگرگونیهای عصر حاضر دارم. کسی هست کمکی کنه و نمونه سوال بهم بده؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

منابع زیادی برای مطالعه بازاریابی بیمه وجودددارد. از جمله کتاب های منتشر شده توسط پژوهشکده بیمه و یا با قلم نویسندگان یا مترجمان معروف مانند آیت کریمی.

دگرگونی های اخیر هم این طور که بنده برداشت می کنم مربوط پیامدهای اینترنت و شبکه های احتماعی و فضای مجازی است. این مطلب منابعی برای مطالعه ندارد ولی اگر با اینگونه موضوعات آشنایی دارید، خاطر جمع باشید که از پس این امتحان بر خواهید آمد.

آرزوی موفقیت دارم.