در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من یک ماه پیش تصادف کردم و راننده گواهینامه نداشت

افسر کروکی کشید و راننده بدون گواهینامه مقصر شناخته شد

کارت ملی و بیمه مقصر دست من است و کارت ملی من هم دست مقصر

به دلیل اینکه راننده حاضر به پرداخت خسارت نشد به شورای حل اختلاف مراجعه و پس از تامین دلیل دادخواست مطابه خسارت تقدیم شورا شد اما وقت رسیدگی را اردیبهشت 97 اعلام کردند

اگر بخواهم از بیمه استفاده کنم باید به بیمه مراجعه کنم؟

با توجه به طولانی بودن زمان دادرسی آیا بیمه خسارت را می دهد؟

من چگونه می توانم مدارکم را از طرف مقصر قبل از دادگاه مطالبه کنم؟ چون قبل از دادگاه مدارکمو نمیده
3 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

شما بیمه نامه و کروکی رو دارید چرا به بیمه مراجعه نکردید ؟

اگه ایشون به نظر کارشناس اعتراض داره خودش باید اعتراض کنه و اثبات کنه که بی گناهه ، چرا شما شکایت کردید