در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
به علت اتش سوزی در کارخونه ای که مشغول کاربودم. ازکار بیکارشدم واز بیمه بیکاری حوادث استفاده نمودم بعد 5ماه کارخانه بازسازی شده ویه سری از کارگرا رو بازگشت به کار داده وبه اداره بیمه نامه زده که بنده با میل واختیار خودم حاضر به بازگشت به کار نبودم که بیمه مقرری بنده رو قطع کردهدرصورتی که دو هفته بعد از اتشسوزی بنده رو اخراج کرده بودایا میتونم از کار فرما شکایت کنم ودر صورت عدم نیاز از کارفرما میشه بیمه بیکاریم وصل بشه
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
کارفرما باید اثبات کند که پس از بازگشایی مجدد کارخانه ، به شما اطلاع رسانی انجام داده