در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام..خسته نباشید...کل سابقه ام ۲۵ سال و یک ماه است ..و ۲۰ سال ان را در خواست سختی کار داده بودم ..من عنوان شغلم که  تایید شده در کمیته استانی کارگر ساده قید کردم ..و تایید شده ..و از این ۲۰ سال ۱۴ سال ان در یک شرکت در سیستم تامین احتماعی کارگر ساده هست و اون شش ۶ سال  که شرکتم شهرستان دیگه بیمه  برایم رد کرده عنوان شغلم خالی خالی هیچی قید نشده ..الان تکلیفم چی میشه ایا تایید میشه از طرف بیمه یا نه ..باید چکار کنم اگه نشده...ممنون.بی نهایتت
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
سلام ، شمابایستی شرح فعالیت خود رادر فرم سخت وزیان آوربطورصریح عنوان نمائید.عنوان شغلی کارگربه طورکلی درج گردد