در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام.

بنده ۴۴ سال دارم و ۲۵ سال و یک ماه سابقه بیمه دارم ..و در  ۲۰ سال ان را در فرم خواست سختی کار دادم و هیت اداره کار استان خوزستان ان را تایید کرده...و از این ۲۰ سال ۱۴ سال ان لیست بیمه ام در شعبه ۲ خوزستان رد شده و ۶ سال ان در شعبه ۲۵ تهران رد شده چون فقط دفتر شرکتم در تهران بوده ولی کل کار در کار گاه خوزستان بوده ...هر چند در محل کارم کلا یکجا بودم ولی پیمانکار م عوض شده بود... ولی به بیمه که مراجعه کردم گفتن باید ۶ سال و ببری تهران شبعه ۲۵ تطبیق بدی ..بعدش بیاریش اهواز .و ووقتی  به بیمه تهران مراجعه کردم کفتن باید این ۶ سال و تایید ه از اداره کار تهران بیارید از اهواز قبول نیست...الان باید چکار کنم ..وسط تهران و اهواز گیر کردم .و می ترسم اگه تهران برم کمیته اداره کار تهران اون ۶ شش سالم را رد کنند..هر چند قبلا در اهواز تایید شده و عنوان کارم هم کارگر ساده هست.خیلی هم به بیمه تهران و بیمه خوزستان و اصرار کردم ولی محل نمیزارن....و قسمت دوم سوالم ..همه عنوان شغلم در سیستم تامین اجتماعی کار گر ساده نیست ..۱۴ سال کارگر ساده هست ولی اون شش ۶ سال جایش خالی ...و هیچ عنوانی نزده .هودلی در فرم تایید شده من کارگر ساده است....ممنون اگه راهنماییم کنید..
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ دوست عزیز شعبه اهواز درست گفته طبق قانون هر شهری که لیست شما را ارسال کرده همان شعبه هم باید سخت و زیان آور شما را تایید کند اگر هم لیست ارسالی شما بدون عنوان شغلی است شعبه میتواند به اسناد مدارک و مستندات در کمیته شغل شما را بررسی نمایید