در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام اینجانب ۴۰ساله و ۶ساله مستمر بیمه تأمین اجتماعی رانندگان تاکسی درون شهری هستم و ۲سال سربازی رو هم تجمیع کردم ..الان دچار بیماری( دیابت و نوروپاتی اعصاب )و... شدم که بیشتر بعلت شبکاری هر شب  مداوم تاکسی  (شب تا صبح)در شرکت طبق مدارک شبکاری و..میباشد که ۵سال هم قبلا سابقه بیمه پرسنل پیمانی نیروهای مسلح ارتش رو دارم با فاصله ۲سال خلأ بیمه ای بین دو بیمه که الان سوال اینه اگه از کار افتاده بشم بر چه مبنایی حقوق مستمری میدن بر اساس ۶سال یا ۸سال با سربازی(مالتفاوت پرداخت شده و در سوابق درج شده)..و ضمناچون مالتفاوت  زیادی هم برای انتقال سوابق صندوق بیمه نیروهای مسلح به صندوق تامین اجتماعی درخواست میکنن و ندارم و آیا فرقی تو مقدار مستمری داره که تجمیع کنم یا همین بیمه کنونی با توضیحات بالا کافیه..خوندم تو سایت که ۸روز حقوقو میدن از سی روز ایا درسته که بی انصافی و ناچیز ..من متاهل هستم.. و بعلت بیماری شاید گواهینامه رانندگی رو تمدید نکنن  و نتونم کارنامه تاکسیرانی رو تمدید کنم و بیکار بشم ممنون توضیح کامل بدین مشاورین گرامی
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

درصورت تایید از کارافتادگی کلی ، مستمری پرداختی  برابر است با حداقل حقوق سال مربوطه