در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام پدر اینجانب در سال (۱۳۵۴)که در اینترنت سرچ کردم توسط شرکت تولید سیمان که کارگرساختمانی بوده بالای یکسال سابقه بیمه تأمین اجتماعی داره و امسال هم ۸ماه سابقه بیمه روستائیان و عشایر. که در سن ۶۸سالگی که عابر پیاده و در حین کار بوده توسط موتور سیکلت ناشناس و متواری مصدوم و بعلت جراحات وارده و..فوت میشه در بیمارستان و به تایید پلیس و...در دادگاه پرونده داره و فاقد هرگونه بازنشستگی و درآمد هستش..آیا طبق قانون جدید بیمه اجتماعی که به افراد بالای یکسال (بیمه پردازی سال۱۳۵۴)و خلأ بیمه ای تا امسال مبلغی هر چند ناچیز به همسرش تعلق میگیره ..راهکارش چیه..آیا الان که فوت شده میشه سوابق تأمین اجتماعی رو با بیمه صندوق روستایی و عشایر جمع کرد ..ممنون از توضیحات ..در صورت حصول نتیجه نیاز به وکیل دارم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

بله شما می توانید به شعبه مربوطه مراجعه کنید و با ارائه درخواست و مستندات کفالت مادر مانند عقد نامه و ... جهت برقراری مستمری بازماندگان اقدام نمایید البته لازم بذکر است مبلغ بسیار ناچیز و به نسبت سنوات میباشد .