در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
باسلام.بنده یکسال هست عضو تامین اجتماعی شدم و عمل تعویض دریچه قلب انجام دادم و تحت درمان با وارفارین هستم تا اخر عمر. تمام دندان هایم هم خراب و سیاه گردیده است.

ایا من با این شرایط از کار افتاده محصوب میشوم؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام دربیماری عمل باز قلب بعضی از این عملها منجر به کارافتادگی میشوند وبعضی ها هم نه اما اگر شما یکسال سابقه بیمه دارید باید این شرط که ماده ۷۵است رو داشته باشد ازتاریخ شروع بیماری تا یکسال قبل ۳ماه سابقه ومجدد از تاریخ شروع بیماری تا ده سال قبل یکسال سابقه باید داشته باشید اگر این سوابق رو در طول بیمه پردازی داشته باشید میتوانید به کمیسیون معرفی شوید