در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام خدمت همه عزیزان

بنده ساعت 19.55 ماشین خودم را بیمه کردم

ساعت 20.45 دقیقه (زمان کروکی افسر و اورژانس) تصادف منجر به جرح با عابر نزدیک پل عابر و در لاین سرعت  داشتم . در کروکی افسر 50 درصد مقصر شناخته شدم ضمنا بنده ماشینم 15 سال تخفیف بیمه داشتم ولی این آخر 3 ماه بیمه نداشتم که در روز حادثه ساعت 19.55 بینه کردم . حالا می خواستم ببینم بیمه تامین خسارت میکند ؟
4 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

معمولا بيمه نامه هاي شخص ثالث زمان شروعشون از ساعت٢٤ شب به بعد مي باشد و شما نيز ساعت شروع بيمه نامتون رو توي قرار داد بيمه نامه نگاه كنيد ببينيد كي شروع شده

در صورتي كه شروعش ٢٤ شب باشه شما بدون بيمه حساب خواهيد شد و  از محل اعتبار صندوق تامين خسارات پرداخت خواهد شد