در دیه و بیمه خودرو توسط (7,050 امتیاز)
سلام

پرداخت هزینه افت قیمت توسط بیمه به چه ماشین هایی تعلق میگیرد ؟ ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

بیمه گر هیچ افت قیمتی رو پرداخت نمیکنه .اما طبق قوانین خودروهایی که زیر ۵سال عمر دارند محق دریافت افت قیمت خودرو هستند

ولی طبق قاعده لاضرر و لا اضرار فی السلام هیچ ضرری جبران نشده باقی نمیماند، میتوانید با طرح دادخواست در شورای حل اختلاف از مسبب حادثه مطالبه زیان کنید