در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام

من ۲۵ سالمه و  بیمه ایرانیان دارم . پدر و مادرم و خواهرم هم زیر نظر پدر بیمه بازنشستگی دولت هستند

حالا با توجه به اینکه مجرد هستم میتونم بیمه تکمیلی برای این بیمه ایرانیان داشته باشم ؟ اگه شدنی هست به نظرتون بهترین تکمیلی چیه ؟

پیشاپیش ممنون از پاسخ کارشناسای محترم
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز با توجه به اینکه شما دفترچه بیمه پایه رو تهیه کردید میتونین از بیمه های تکمیل درمان انفرادی شرکت های سامان،ملت و sos استفاده کنید که شرکت های ملت و sos به شرط خانواده و شرکت بیمه سامان به صورت کاملا انفرادی انجام می شود.