در بیمه درمان تکمیلی توسط
من بیمه سلامت هستم و تامین اجتماعی ندارم. آیا می تونم بیمه درمان تکمیلی بشم ؟
2 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)

با سلام

در صورتيكه بخواهيد بصورت انفرادي بيمه تكميلي شويد , بله ميتوانيد. اما اگر منظور شما بيمه تكميلي گروهي ميباشد خير . در بيمه هاي تكميلي گروهي يكي از شرايط اين است كه تمام افراد گروه بايد در يك ليست بيمه پايه مثل تامين اجتماعي توسط يك كارفرما باشند.

پايدار باشيد.

بیمه درمان تکمیلی انفرادی