در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

 من در خرداد ماه تصادف کردم و بیمه من مربوط به مهر ماه ۹۵ می باشد ولی بیمه از پرداخت دیه راننده مسبب خودداری می‌کنه و میگه به بیمه نامه های بعد از ابلاغ آئین نامه تعلق میگیره و بعد از خواندن نظرات دیگران در این سایت تصمیم به شکایت از بیمه گرفتم ولی مشاور حقوقی گفته بدلیل ذکر شدن بندی در بیمه نامه درست زیر مبلغ بیمه حوادث راننده مسبب ذکر شده مبنی بر (خسارت فوت و نقص عضو راننده مسبب حادثه بر اساس آئین نامه های ۶۷/۲و۸۴ ماده ۱۰ مصوبه شورای عالی بیمه) شما این شرایط رو در قرارداد قبول کردین و شکایت به جائی نمی‌رسه.

می خواهم بدونم درست گفته؟

گفته در شهرستان ما دیگران هم شکایت کردن به نتیجه نرسیده.
3 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

اگر در روی بیمه نامه تاریخی که مد نظر شما است پوشش حادث راننده و حق بیمه مربوطه درج شده است به منزله این است که بیمه گر با شما توافق نموده که بابت فلان ریال حق بیمه، به شما تا سقف بمان ریال بابت فوت و نقص عضو و از کار افتادگی پرداخت نماید.

اگر چنین چیزی وجودددارد شک نکنید که بیمه گر باید خسارت شما را بپردازد و ربطی به تاریخ ابلاغ قانون و سایر موارد ندارد.

در چنین شرایطی ماده 1 قانون بیمه محرز است و عقد بیمه جاری شده است و توافقات بین بیمه گر و بیمه گذار به شرط پرداخت حق بیمه صحیح و لازم الاجراست.