در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
من از اسفند 95 برای یک شرکت پیمانکاری کار میکنم, حقوقم زیر مبلغ قانون کاراست.از این یکسال کار من فقط یک ماه برای من بیمه ردشده است, خواستم از کارفرماشکایت کنم اما متاسفانه قرارداد رو ندارم که ارائه بدم. به بانک بابت حقوق واریزی مراجعه کردم که گفتن پیمانکاری هست و بااسم شخص واریز حقوق انجام شده و عملا سند حساب نمیشه. خود شرکت هم میگن نمیتونیم و دسترسی برای ردکردن بیمه دیگه نیست. من چطوری میتونم شکایت بکنم, چون تواین مدت فقط بخاطر بیمه اونجا کار میکردم وگرنه با 600حقوق اونا هیچ مشکل زندگی باز نمیشه
1 پاسخ
توسط (1,780 امتیاز)
با سلام

طبق دادرسی کار در خصوص اثبات و احراز رابطه کارگری و کارفرمایی شما میتوانید جهت احراز این موضوع از هیات رسیدگی کننده درخواست بازرسی نمایید .