در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام، من جدیدا گواهی نامه موتورسیکلت اخذ کرده ام و بدون توجه به توضیح پشت گواهینامه( مبنی براین که مجاز برای موتورهای تا حجم 200 سی سی و پس از 3 سال با 23 سال سن برای موتورهای تا حجم 250 سی سی ) مبادرت به خرید یک دستگاه موتور 220 سی سی نموده ام . با توجه به اینکه موتور بیمه می باشد و من هم گواهینامه دارم و 50 سال سن دارم  آیا در صورت حادثه ( چه مقصر باشم یا نباشم ) مشکلی برایم پیش می آید.
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام

اقدام به رانندگی با موتور سیکلت بالای ظرفیت 200 سی سی برای شما مصداق "عدم تناسب گواهینامه با وسیله نقلیه" را دارد.

اگر مقصر نباشید که هیچ مشکلی برای شما پیش نمی آید و فق ممکن است از بابت تخلف رانندگی جریمه شوید.

اما اگر در تصادف مقصر باشید:

1. پوشش حادثه راننده به شخص شما تعلق نمی گیرد

2. خسارت های مالی و جانی وارد به اشخاص ثالث از طرف بیمه گر پرداخت می شود ولی ممکن است تمام یا بخشی از خسارت پرداخت شده را از شما بازیابی کنند.

به همین خاطر یا موتور سیکلت را تعویض کنید یا گواهینامه خود را متناسب با موتور کنید. یا اینکه فعلا با این وسیله رانندگی نکنید.