در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

پدر من متاسفانه در حال عبور از اتوبان آزادگان تصادف کرده و فوت شدند، کروکی اول 50 50 مقصر مشخص کرده بود که با اعتراض راننده پدر من که عابر پیاده بودند صد در صد مقصر شناخته شدند. آیا دیه ای به وراث تعلق می گیرد؟
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

چون 100% تقصیر بر عهده پدر شما است، قصور و اشتباه کسی باعث بروز تصادف نشده که بخواهید ایشان را متهم کنید.

اما یک راه پیشنهاد می شود که به گزارش کارشناسی اعتراض نمایید و بخشی از قصور و اشتباه را بر عهده یک شخص بگذارید. خیلی از عوامل می تواند در بروز تصادف نقش داشته باشد:

درستواست که پدر شما مقصر بوده اما نمی توان تصور کرد که هیچ کس دیگری در حادثه دخالت نداشته است.

1. خودرو یا خودروهایی که دررحال تردد بودند؛ اگر سرعتشان کم بود یا کلا وجود نداشتن ممکن بود پدر شما سالم از اتوبان بگذرد

2. شرکت بهره برداری بزرگراه آزادگان؛ اگر به درستی این اتوبان را احداث می کرد و جایی برای تردد عابر پیاده تعبیه می کرد لازم نبود پدر شما از عرض جاده عبور کند

3. پلیس؛ اگر پلیس در آن مکان وجود داشت ممکن بود مانع از ورود پدر شما به اتوبان شود

4. اورژانس؛ اگر اورژانس به موقع می رسید شدت جراحت به این وخامت نبود و الان فرق می کرد.

از این قبیل موارد.

در صحنه و جزئیات تصادف دقت کنید و حتما دلایلی اینچنینی پیدا خواهید کرد و قطعا دادگاه به دنبال راهی برای کمک به خانواده زیاندیده است.