در پرداخت حق بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
سلام لینک دانلود جدول حقوق 97 برای دستمزد مقطوع روزانه مبنای کسر حق بیمه سال 97 می خواستم
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

سلام

در جدول زیر حداقل حقوق برای کارگران در سال 1397 لحاظ شده است

** ابن جدول بر اساس حداقل حقوق تنظیم شده و برای سایر سطوح حقوق، محاسبه باید صورت گیرد

حداقل دستمزد

و برای سایر سطوح دستمزدی افزایش حقوق با 10.4 درصد افزایش + 280208 ریال (به ازای هر روز) اضافه می شود

دستمزد کارگران دارای پایه حقوق بیش از ۹۲۹ هزار و ۹۳۱ در سال ۹۶، به صورت ترکیبی از «درصد» و «رقم ثابت ماهیانه» تعیین شد به این ترتیب که به دستمزد پایه سال ۹۶ این گروه از کارگران، 10.4  درصد، به اضافه روزانه ۲۸۰۲۰۸ ریال(۸۴ هزار و ۶۲۴ تومان رقم ثابت در ماه) اضافه خواهد شد.

برای مشاهده بخشنامه مزد سال 1397 و دستورالعمل های تبعی آن می توانید اینجا کلیک کنید.

دانلود کامل بخشنامه حقوق و دستمزد سال 97 + جدول حقوق

مبلغ پرداخت بیمه اختیاری در سال 97 چقدر می باشد

مبلغ بیمه مشاغل آزاد در سال 97 چقدر است

مبلغ حق بیمه در سال 97 چقدر است و سهم کارگر و کار فرما چقدر است