در دیه و بیمه خودرو توسط
لطف کنید به عنوان مثال  اگر یه نفر در کشوری آمریکا استخوان ران پا بشکند برچه مبنایی دیه یا خسارت تعلق میگیره و اگه همون شکستگی درکشورهای اسلامی مثل عربستان اتفاق بیفته بر چه مبنایی دیه تعلق میگیره
1 پاسخ
توسط (680 امتیاز)
سلام

دوست عزیز در کشورهای غیر اسلامی مسله ای بنام دیه وجود ندارد دراین کشورها بحث غرامت به میان میاید که مبلغ غرامت با توجه به شرایط شخص زیاندیده تعیین میشود. مهمترین این شرایط موقعیت اجتماعی و درآمد سالانه شخص زیاندیده است. مبلغ غرامت میبایست پاسخگوی تمامی هزینه هایی باشد که شخص زیاندیده درهنگام سلامت جسمانی با درآمدی که کسب میکرده تامین مینمود. دراین حالت قطعا هزینه های شخصی با درآمد سالانه یک میلیون دلار بالاتراز هزینه های شخصی با درآمد سالانه 500هزار دلار است به همین دلیل میزان غرامت پرداختی آنها باهم متفاوت است

شادباشیدو آگاه

مدرسه بیمه