در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (7,050 امتیاز)
سلام

آیا به کسی که بیمه عمر خریداری کرده است ،دفترچه بیمه تامین اجتماعی تعلق می گیرد ؟
3 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

دوست عزیز هیچ یک از بیمه های عمر و سرمایه گذاری در شرکت های مختلف دفترچه درمانی و یا دفترچه تامین اجتماعی را شامل نمی شوند.شما میتوانید با مراجعه به دفاتر پیشخوان سلامت و یا تامین اجتماعی به صورت انفرادی اقدام به تهیه این دفترچه نیز نمایید.