در بازنشستگی و مستمری توسط (160 امتیاز)
باسلام.بنده بیمه مشاغل ازادازنوع12درصدباحداقل حقوق واریزمیکنم البته درحین بستن قراردادباسازمان بدون دفترچه درمانی روانتخاب کردم چون ازبیمه سلامت دفترچه داشتم.ایابعدازبازنشستگی درتامین اجتماعی سازمان به بنده دفترچه بیمه تامین اجتماعی خواهددادیانه؟باتوجه به اینکه بعدازبازنشستگی اگردفترچه تامین اجتماعی بدهندبایستی ازبیمه سلامت خارج واون روحذف کنم درسته؟
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام بله یکی از مزایای بازنشستگی استفاده از درمان میباشد درست است الان چون نرخ۱۲درصد دارید ودفترچه استفاده نمیکنید ولی در بازنشستگی از درمان استفاده میکنید