در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام میخواستم بپرسم من تابستون شهریور 96 تصادف کردم استخوان ران پای چپ خرد شده کاسه سر بالای ابرو سمت چپ هم شکسته تا 8 اسفند هم طول درمان دارم میخاستم بدونم چقد میگیرم و کی میتونم پول دیه رو بگیرم با تشکر
3 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام پرداخت دیه در این مرحله وفق ماده 34 قانون بیمه اجباری شخص ثالث مصوب 1395 از طریق علی الحساب درصد دیه امکان پذیر است ، لذا با فرض تعییین دیات تقریبی شرح صدمات مندرج در سوال شما ، حداقل 189.000.000 ریال قابل پرداخت است. مابقی مبلغ دیه هم پس از پایان طول درمان و ابلاغ و قطعیت رای قابل پرداخت است.