در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (590 امتیاز)
با سلام

آیا من میتونم حق بیمم رو سالیانه یک میلیون انتخاب کنم بعد در ماه به صورت اقساطی آن را پرداخت کنم

در اینصورت در صورت فوت یا امراض ب اندازه حق بیمه یک میلیونی ب من خسارت داده میشه یا ب اندازه قسط هایی ک پرداخت کردم؟
3 پاسخ
توسط (1,460 امتیاز)
سلام.وقت بخیر

اگه روش پرداخت سالیانه باشد این امکان وجود ندارد ک مبلغ را ماهیانه پرداخت کنید.اگر برایتان سخت است پرداخت 6 ماهه یا 3 ماهه را در نظر بگیرید