در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (590 امتیاز)
با سلام و احترام

آیا در بیمه عمر بین از کارافتادگی ناشی از حوادث شغلی یا حوادث خارج از محل کار فرقی هست

منظور از کار افتادگی کلی چیست؟

آیا بیمه های عمر از کارافتادگی جزئی رو هم پوشش میدهند چگونه است
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

وقتی واژه حادثه به معنی عام آورده شود یعنی هر حادثه ای، چه شغلی و چه غیر شغلی.

اما وقتی حادثه محدود به حوادث شغلی و در محل کار می شود بحث دیگری است که فقط به این مورد اتلاق می شود.

از کار افتادگی کلی یعنی 100% از کار افتاده. مانند افراد سالخورده و ناتوان که توانایی انجام امورات زندگی را ندارند.

از کار افتادگی جزئی یعنی اینکه درصدی کمتر از 100

به نوعی که شخص بخشی از امورات خود را نمی تواند انجام دهد و در بخش دیگر مشکلی ندارد. مثلا  فلج شدن یک دست، یک نوع از کار افتادگی جزئی است و از دست دادن بینایی دو چشم مصداق بارز از کار افتادگی کامل است.