در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (590 امتیاز)
با سلام

جداول سودی ک شرکت ها ارایه میدن بر چه اساسی هستش مگر طبق دستور بیمه مرکزی اعلام سود ب صورت یکجا ممنوع نیست

و اینکه هزینه پوشش ها بر چه اساس از افراد در سنین مختلف کم میشه آیا درصد و فرمول خاصی داره مثلا هزینه پوشش ی فرد بیست ساله با بیست و دو ساله 2 درصد فرق داره یا با ی فرد 30 ساله 30 ددرصد فرق داره آیا اینطوری محاسبه میشه یا ب صورت دیگری هست
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز معمولا شرکتها با توجه به سوابق خود جدول سود را ارائه میکنن مثلا شرکت بیمه پاسارگاد با توجه به سوابق خود این کار را انجام داده و در جدواول خود سود 18 و 20درصد ار ارائه میده که البته میانگین سود این شرکت در سنوات گذشته 20.7درصد بوده است

در رابطه با پوششها هم هر چه سن افراد بالاتر باشد نسبت به قبل 3أرص افزایش مبلغ پوشش را اعمال میکنند و به همین دلیل سود افرادی که سنشون کمتر هست بیشتر میشود و پیشنهاد میشه افراد زودتر اقدام به خرید بیمه عمر و تامین آتیه نمایند تا هزینه هاشون کمتر باشد

برای دریافت اطلاعات بیشتر از طریق لینک زیر درخواست فرمایید