در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

مردی دارای 18 سال سابقه پرداخت بیمه تامین اجتماعی بوده که بیش از 7 سال است که حق بیمه پرداخت نکرده ( از بیمه سلامت  دفترچه داشتند) اکنون که فوت شده ایا به خانواده مرحوم مستمری تعلق میگیرد لطفا مشروح راهنمایی بفرمایید در چه صورتی به خانواده اش مستمری تعلق میگیرد . ممنون
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام بله به اندازه ۱۸روز به خانواده مرحوم مستمری تعلق میگیرد اما اگر شرایط ماده ۸۰بند۳رو داشتن حقوق کامل به انها تعلق میگرفت واین ماده میگوید ازتاریخ فوت تا یکسال قبل ۳ماه سابقه واز تاریخ فوت تا ده سال قبل یکسال سابقه داشته باشن بازماندگان میتوانند از مستمری کامل استفاده نمایند