در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام و تشکر
من در سازمان تامین اجتماعی چند سال سابقه ی بیمه اجباری و بیمه ی اختیاری دارم. اما یک سال است که هیچ حق بیمه ای پرداخت نکرده ام. از آنجا که طلاق گرفته ام و به دلیل شرایط روحی و سنی امکان کار کردن هم ندارم. تصمیم گرفتم که درخواست دریافت مستمری مرحوم پدرم را که بازنشسته ی کشوری بودند را بکنم. ولی متاسفانه اداره بازنشستگی پدرم  درخواستم را رد کرده صرفا چون اسمم در سازمان تامین اجتماعی وجود دارد. سوال من از شما این است که  آیا راه حلی وجود دارد که بتوانم مستمری پدرم را دریافت کنم؟آیا واقعن بودن فقط اسمم در سازمان تامین اجتماعی دلیلی برای رد درخواستم میشود؟

ممنون از وقتتون
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام متاسفانه در بیمه نیروهای مسلح وخدمات کشوری چنین بخشنامه ای تصویب کرده اند که اگر دختری بیمه اجتماعی داشته باشد وشرایط بازنشستگی برای آن دختر برقرار بشود باید از طریق تامین اجتماعی بازنشسته شوند وحتی اگر دختری ۱۰سال سابقه با۵۵سال سن باشد میگوید باید از بازنشستگی خودت استفاده نمایید اما اینکار قانونی ومنطقی نیست وشما میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیر حق خودباشید