در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام ایا میشودبا 54سال سن وحق پرداخت 15 سال بیمه سختی کار متناوب بازنشست شد واگر نشود با خرید 2 سال حق بیمه خدمت سربازی نمیشود یا در سن 55 سالگی درخواست کارافتادگی یا بیمه بیکاری کنند. ایا موضوع 2 سال معافیت از حق پرداخت بیمه سختی کار درست است یعنی می شود با 18 سال پرداخت بازنشست  شوند
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام آقایان باید ۳۰سال سابقه با ۵۰سال سن ویا ۶۰سال سن وبالای ده سال سابقه یا ۲۰سال مدام در کار سخت وزیان آور ویا ۲۵سال متناوب در سخت وزیان آور بدون شرط سنی بازنشسته شوند