در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام بنده از آذر ماه 1369 تا آذر ماه 1381 در مشاغل عادی سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم و از دی ماه 1381 تا پایان سال 1396 سابقه بیمه تامین اجتماعی در مشاغل سخت را دارم وکماکان مشغول کار میباشم اگر با در نظر گرفتن سوابق عادی وسخت مجموع سوابق بنده 35سال شود

 1-چه زمان باید درخواست بازنشستگی دهم

2-آیا حقوق بنده طبق 35روز محاسبه میشود واین که حقوق بازنشستگی از چه زمان محاسبه میشود از زمان درخواست یا زمان دیگر .با سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر هر شخصی جمع سوابقش به ۳۵سال برسد هر زمان بخواهد میتواند بازنشسته شود وحقوق با۳۵روز به شما پرداخت میشود وحقوق شما از زمانی که درخواست داده باشید وشرایط بازنشستگی برایتان مهیا شود پرداخت میشود