در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (7,050 امتیاز)
سلام

فرق تمدید و تجدید ( تعویض ) دفترچه بیمه تامین اجتماعی چیست ؟ ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)

همراه گرامی

با سلام

  •  تمدید دفترچه بیمه تامین اجتماعی:

بیمه شده و افراد تبعی ایشان که دارای دفترچه بیمه می باشند در دفترچه هایشان تاریخ اعتبار قید شده. دفترچه بیمه از تاریخ اعتبار قید شده به بعد فاقد اعتبار قانونی بوده و بیمه شده می بایست برای تمدید این تاریخ به شعب کارگزاری بیمه تامین اجتماعی مراجعه نماید.

  •  تجدید یا (تعویض دفترچه بیمه تامین اجتماعی):

بیمه شده و افراد تبعی وی ، در صورت اتمام اوراق دفترچه درمانی خود ، می توانند با مراجعه به یکی از شعب یا کارگزاریهای رسمی سازمان و ارائه مدارک لازم ، نسبت به تعویض دفترچه درمانی و دریافت دفترچه جدید اقدام نمایند.

عطف به اطلاعات قید شده در سایت تامین اجتماعی برای تعویض دفترچه مدارک زیر مورد نیاز است:

  1. اصل دفترچه درمانی قبلی
  2. اصل شناسنامه فرزندان اناث بالای 15 سال
  3. اصل کارت خانوار و پروانه اشتغال به کار اتباع خارجی
  4. گواهی اشتغال به تحصیل در مورد فرزندان ذکور بالای 19 سال
  5. تکمیل فرم تعهدنامه مبنی بر عدم ازدواج و اشتغال در مورد فرزندان اناث بالای 18 سال(چنانچه قبلاً ارائه نشده باشد.)
  6. ارائه نظریه کمیسون پزشکی سازمان مبنی بر از کارافتادگی در مورد فرزندان ذکور ، شوهر بیمه شده زن یا پدر و مادر بیمه شده اصلی (چنانچه قبلاً ارائه نشده باشد)
  7. گزارش بازرس فنی شعب سازمان مبنی بر کفالت بیمه شده اصلی بر پدر و مادر (چنانچه قبلاً ارائه نشده باشد)
  8. تکمیل فرم تعهدنامه از سوی بیمه شده زن درخصوص عدم پوشش بیمه ای شوهر یا ارائه گواهی حضانت فرزندان
  9. اصل و تصویر دفترچه آماده به خدمت یا گواهی اشتغال به خدمت از واحدهای نیروهای مسلح در مورد افراد خانواده بیمه شده سرباز
  10. یک قطعه عکس (در صورت لزوم جهت تعویض عکس قبلی یا عکسدار نمودن دفترچه فاقد عکس)