در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
با سلام 27 سال سابقه بیمه اجباری دارم ودرخواست بازنشستگی دادم اگرپروسه بررسی بازنشستگی ام طولانی شود و به فروردین سال بعد کشیده شود ونامه بازنشستگی درفروردین 97 تایید شود (تاریخ خاتمه کار 96/11/1ثبت شود )آیا افزایش حقوق سال 97 به من تعلق می گیرد؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

ملاک تاریخ ترک کار اعلامی به شعبه میباشد لذا چنانچه ترک کار شما سال 96 باشد حکم باز نشستگی هم در 96 صادر میگردد و مشمول دریافت افزایش سالانه در سال 97 خواهید بود.