در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
با سلام

ماه 96/10 فرم درخواست بازنشستگی را پر کردم و ارسال شد برای جمع آوری سوابق و جمع آوری سوابق کمی طولانی شد (یکماه طول کشید ) و الان مشکل سوابق حل شده وهفته بعد باید برای ارجاع پرونده به کارشناس بازنشستگی مراجعه کنم . کارشناس بازنشستگی هم یکماه پرونده را بررسی می کند واحتمالا جوابش برای اوایل سال 96 موکول می شود .

سوال من این است که اگرکارهای بازنشستگی ام در فروردین سال 96 تمام شود وخاتمه کار برای من 96/11 ثبت شود آیا افزایش حقوق بازنشستگی سال 97 شامل من می شود یا خیر؟ واینکه ازمانی که اون فرم اولیه مستمری را پرمی کنیم  زمان حساب می شود یا از زمانی که کل پرونده دست کارشناس بازنشستگی تحویل داده میشود ؟

با تشکر - مقدم
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)

باسلام از زمان درخواست اگر سابقه بیمه پر کرده باشی به شما حقوق بازنشستگی تعلق میگیرد وافزایش حقوق سال بعد هم به شما تعلق میگیرد