در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
با سلام.

من در حال حاضر بیکار هستم و خدمت سربازیم تموم شده به تازگی. قبل از سربازی و هم زمان با این دوره ام یک سال سابقه کار با بیمه دارم. میخواستم بدونم امکان در نظر گرفتن دوره سربازی به عنوان سابقه بیمه وجود داره؟ میخواستم از سابقش برای خرید مدارک تحصیلی استفاده کنم.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام

شرط پرداخت حق بیمه ایام سربازی بیمه پردازی میباشد لذا شما باید نزد سازمان بیمه گردید و حداقل 24 ماه سوابق پرداخت حق بیمه داشته باشید تا بتوانید درخواست خرید ایام سربازی را ارائه دهید.

بخشنامه ١٥ مشترک فنی و درآمد (تنقیح و تلخیص)