در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
باسلام
برای مشاغل آزاد مانند رانندگان که قبل از بازنشستگی حقوق ثابت و مشخصی نداشتند، میزان حقوق از کار افتادگی چگونه محاسبه می شود؟ با توجه به اینکه ۱۳ سال حق بیمه پرداخت نموده و سن ایشان ۶۳ سال می باشد.
باتشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

 چنانچه فردی ازکارافتاده کلی شده باشد 1/30 متوسط حقوق ماهانه (میانگین حقوق ماهیانه دو سال آخر) ضرب در تعداد سال های بیمه پردازی می شود و با توجه به همسر و فرزند 10 درصد نیز اضافه می شود به شرطیکه از 60 درصد تجاوز نکند . البتهدر صورتیکه مستمری فرد مورد نظر کمتر از حداقل دستمزد کارگر ساده در آن سال باشد ، به میزان حداقل دستمزد کارگر ساده فزایش می باد( وفق ماده 111 قانون تامین اجتماعی).