در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (-1,060 امتیاز)
نحوه محاسبه حقوق از کار افتادگی تامین اجتماعی به چه صورت است
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

1- اگر ازکارافتاده کلی شده باشد 1/30 متوسط حقوق ماهانه (میانگین حقوق ماهیانه دو سال آخر) ضربدر تعداد سال های بیمه پردازی می شود و با توجه به همسر و فرزند 10 درصد نیز اضافه می شود به شرطیکه از 60 درصد تجاوز نکند . نکته ای که  خیلی مهم است و زیاد توجه نمی شود این است که در این حالت در صورتیکه مستمری کمتر از حداقل حقوق مطابق با قوانین قانون کار آن سال باشد تا آن مقدار ارتقاء می یابد که این برای افرادی که سابقه بیمه کمی دارند بسیار موثر است .

2-در حالت ازکارافتادگی جزئی درصد ازکارافتادگی ضربدر حالتی می شود که مستمری ازکارافتادگی کلی برای فرد تعلق بگیرد و البته دیگر نیازی نیست که به حداقل حقوق سالیانه ارتقاء یابد . بنابراین معمولا مستمری ازکارفتادگی جزئی مبالغ زیادی نیست .

با تشکر