در بیمه روستایی و عشایر توسط
با سلام ، یک روستایی با 10 سال پرداخت بیمه  روستائیان و عشایر از کار افتاده شده است(پای سمت چپ از زانو به بالا با عمل جراحی قطع شده است)، محاسبه حقوشان به چه صورتی می باشد؟
1 پاسخ
توسط (5,680 امتیاز)
از نظر صندوق بیمه روستاییان هر شخصی که از نظر کمیسیون پزشکی دارای66درصد از کار افتادگی باشد با در نظر گرفتن سطح درآمدی مورد انتخاب بیمه شده میتواند حقوق از کار افتادگی از مبلغ 3 الی7ملیون ریال در ماه برخوردار گردد. به شرطی که حادثه قبل از شروع بیمه حادث نگردیده باشد و پرداختی حداقل یکسال و  90 روز قبل از حادثه داشته باشد.