در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)
من کارگر ساختمانی بودم در سال 90 حین انجام کار از ساختمان افتادم و طی مراحل دادگاه سال 92 پیمانکار صدر صد مقصرو محکوم به پرداخت دیه شد ، پیمانکار بیمه مسولیت داشت ولی پیمانکار و بیمه گزار که شرکت باتیس بودن در ارسال مدارک به بیمه پارسیان تا تاریخ 30/10/96 تعلل و سهل انگاری کردن و العان بیمه معادل دیه سال 92را تایید کرده و در قبال پرداخت ان رضایت نامه محضری میخواهد .. سوال من این است که العان من برای دریافت دیه به نرخ روز باید چه کار کنم ؟ و اگر العان این رضایت نامه که در ان قید شده که رضایت من به تمامی زی نفع های بیمه نامه یعنی بیمه گزار و پیمانکار ، و محکومین رای صادر می باشد بعدا میتوانم برای دریافت بقیه حقم اقدام کنم ،،و ایا بقیر از اصل دیه که به نرخ روز است از لحاض قانونی چیز دیگه به من تعلق میگیرد تا اقدام کنم . مثلا تاخیر تادیه ،،ممنون جعفری از سرپل ذهاب
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

آرزوی سلامتی برای شما دارم جناب جعفری

باتوجه به ماده ۴۸۸فانون مجازات اسلامی شما باید ظرف ۲سال از وقوع حادثه  دیه خودتون رو کامل دریافت میکردید که تا الان نگرفتید .

همونطور که فرمودین دیه یوم الاداست یعنی روز پرداخت، ملاک مقدار و مبلغ دیه است .میتونید از طریق اجرای احکام هم پیگیر بشید که چرا دیه تون رو به تاریخ روز نمیدن .

پیمانکار در برابر شما مسئول به جبران خسارت است ومدیون به شماست . پس دلیلی نداره شما به شرکت بیمه رضایت نامه ای به این تفصیل بدین .

اگر میخاید به حقتون برسید باید دیه تون رو به نرخ روز دریافت کنید.

شما از طریق اظهارنامه میتونید به پیمانکارکه در این پرونده محکوم شده اعلام کنید که دیه تون رو به نرخ روز میخاید .ایشون باید در اظهارنامه  رو جواب بدن که میدن یا نمیدن . طوری هم اظهار نامه رو بنویسید که بعدا در دادگاه علیه ش بشه استفاده کرد