در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام این نامه پزشک قانونی من میباشد و رای قاضی در ذیل آن میباشد آیا رای قاضی درست است یا من اعتراض کنم.

1-سائیدگی (حارصه) بر پیشانی 2- پارگی (دامیه) بر چانه 3-پارگی (دامیه) بر ارنج چپ 4- سائیدگی (حارصه )بر ساعد دست راست 5- پارگی (دامیه) بر زانوی راست6- خراشیدگی (حارصه) بر زانوی راست 7- خراشیدگی (حارصه) بر شانه راست که ارش آن به میزان نیم درصد ارزش دیه کامل انسان تعیین و اعلام میگردد8- شکستگی خرد شدگی (کوبیدگی )استخوان ران چپ که تحت عمل جراحی با ابزار ارتوپدی قرار گرفته   بود و ارش عمل جراحی به میزان یک و نیم درصد ارزش دیه کامل انسان تعیین و اعلام میگردد 9- شکستگی خرد شده (کوبیدگی)استخوان درشت نی ساق پای چپ که تحت عمل جراحی با ابزار ارتوپدی قرار گرفته بود و ارش عمل جراحی به میزان یک و نیم درصد ارزش دیه کامل انسان تعیین و اعلام میگردد 10- در رفتگی مفصل استخوان کف دستی اول دست راست که ارش آن به میزان نیم درصد ارزش ده کامل انسان تعیین و اعلام میگردد 11- شکستگی استخوان نازک نی ساق پای چپ 12- شکستگی گردن استخوان ران چپ که تحت عمل جراحی قرار گرفته بود و ارش عمل جراحی به میزان یک و نیم درصد ارزش دیه کامل انسان تعیین و اعلام میگردد ........صدمات بندهای 8و9 موجب ایجاد محدودیت حرکتی و آسیب عصب پرونئال گردیده که ارش آن به میزان پنج درصد ارزش دیه کامل انسان تعیین و اعلام میگردد.

رای قاضی : الف)یک صدم دیه کامل بابت حارصه پیشانی .ب) دو صدم دیه کامل بابت دامیه چانه .پ) دو صدم دیه کامل بابت صدمات بندهای 3 و 5 گواهی پزشکی قانونی .ت)یک صدم دیه کامل انسان بابت صدمات بندهای 4و6 گواهی پزشکی قانونی .ث) نیم درصد دیه کامل بابت ارش صدمه ردیف 7 گواهی پزشکی قانونی .ج)دو فقره 14/83 صدم دیه کامل بابت صدمات بندهای 8 و 9 گواهی پزشکی قانونی .چ) نیم درصد دیه کامل انسان بابت صدمه بند 10 گواهی پزشکی قانونی .ح) هشت درصد دیه کامل بابت شکستگی استخوان نازک نی ساق پای چپ .خ) 9/5 صدم دیه کامل انسان بابت صدمات بند 12 گواهی پزشک قانونی .د) پنج درصد ارزش دیه کامل بابت ارش محدودیت حرکتی صدمات بندهای 8 و 9 گواهی پزشکی قانونی

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

رای صادره منطبق بر قانون مجازات اسلامی بخش دیات می باشد