در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام.کارفرما حق شب و تعطیل کاری و جمعه کاری تسویه نکرده و حداقل حقوق دقیقا 900هزار تومان میدهد. ایا میشود بعد 8ماه از کار کردن شکایت کرد.
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی

با سلام

لازم است موارد زیر را بدانیم:

1- مطالبات کارگری مشمول مرور زمان نمی شود/ معنی این جمله آن است که کسی نمی تواند به کارگر بگوید چرا همان ابتدا شکایت نکردی یا چرا سه سال پیش نیامدی!

2- مطابق آیین دادرسی کار اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی و میزان دستمزد بالاتر از حداقل حقوق مندرج در بخشنامه شورای عالی کار به عهده کارگر است.

3- مطابق آیین دادرسی کار اثبات انجام اضافه کاری و شیفت کاری با کارگر است

4- لازم است بدانید مزد تعیین شده برای سال 96 میزان 920 هزار تومان + 110 هزار تومان بن و خواروبار + 40 هزار تومان حق مسکن است  و در صورتی که ماهانه از جمع این مقدار کمتر دریافت کرده و تسویه حسابی نزد کارفرما امضا ننموده اید می توانید در اداره کار شکایت و ثبت دادخواست نمایید تا خواسته شما مورد بررسی قرار گیرد.

ممنون از همراهی شما