در دیه و بیمه خودرو توسط (190 امتیاز)

برادرم در ماکو  هشت ماه قبل پیاده در حال عبور از خیابان ماشینی بهش زده که بعد از هشت ماه استراحت و عمل سخت جراحی که طبق گفته دکترش 45 درصد احتمال مرگ هم داشت، این نظریه پزشکی قانونیش هستش که به شورای حل اختلاف بیمه ایران فرستادن:

- شکستگی خرد شده انتهای فوقانی ران چپ اعلام شده مطابق عیب دار درمان شده و مطابق ماده 569 دارای دیه مقدره است

- ارش جراحی تثبیت انجام شده برای معالجه آن با در نظر گرفتن نیاز به درآوردن آتی آن به میزان دو درصد کامل تعیین میشود

- بعلت ضایعه فوق مختصر کوتاهی در اندام تحتانی چپ و محدودیت در چرخشی پا بسمت خارج ایجاد شده است

- ارش این عوارض با در نظر گرفتن تسریع آرتروز آنی لگنی - رانی چپ در کل بمیزان پنج درصد دیه کامل تعیین می شود.

- نیاز به معاینه مجدد ندارد.

****** توضیح اینکه برادرم کاملا ناتوان شده نمیتونه راه بره و بنشینه اصلا درمان نشده زانوش کلا خرد شده بود قسمتی که وصل به لگن میشه... این نظریه چقدر دیه در نظر گرفته؟؟ آیا قابل اعتراض هست؟؟ اگر اعتراض کنیم زیادترش میکنن؟؟ و اینکه شورای حل اختلاف بیمه ایران میگه 15 درصدش کم میکنن تا زود بدن و به دادگاه نفرستن!؟ میگن دادگاه حدود یک سال میکشه تا کل دیه رو پرداخت کنن؟؟!! و سوال آخر اگر بفرستیم برای دادگاه برای سال بعد میمونه و دیه سال 97 رو حساب میکنن؟؟ در واقع بیشتر میشه یا همون دیه امسال شامل میشه؟؟ خیلی ممنونم راهنماییم کنین چکارکنم چطور مصلحت میدونید... خدا خیرتون بده ممنونم......

1- پای برادرم بشدت کوتاه شده و به زور با عصا راه میره و نمیتونه بشینه چون اصلا نمیتونه پاش رو خم کنه به هر جهتی، و درد کمرش بسیار شدید شده و دکترش هم تایید کرده بخاطر تصادف آرتروز شدید پشت هم گرفته.... آیا بنظرتون این مبلغ دیه تعیین شده انصاف هستش؟؟
2- 15 درصد شورای حل اختلاف کم میکنه تا نره دادگاه چون گفتن اگر 15 درصد کم نکنن میفرستن دادگاه یک سال طول خواهد کشید
3- اینکه چون عمل جراحی در قسمت بسیار حساس و انتهای زانوش بود ما بردیمش بیمارستان خصوصی و اونجا عملش کردن که هفت میلیون و نیم حق عمل و بیمارستانش رو پرداخت کردیم و تا الان هم حدود 3 میلیون خرج فیزیوتراپیش هم شده آیا میتونیم این مبالغ رو هم بعد از اخذ دیه از شورای حل اختلاف بیمه از بیمه ایران بگیریم؟؟
4- آیا بعد از اینکه دیه رو با کسر 15 درصد از بیمه گرفتیم و امضای پدرم میتونیم بگیریم؟؟ چون بدون امضا نخواهند داد

5- آیا لازم هست وکیلی برای این کارها بگیریم؟؟؟. سپاسگذارم....

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

حتما وکیل بگیرید یا اگر‌هزینه ش سنگینه از یک مشاور راهنمایی کامل بگیرید .

چون پدر شما بدلیل نقص عضو و از کارافتادگی درصدهای بیشتری بهشون تعلق میگیره .

 ۱۵ درصد کسر مبلغ برای اینکه دادگاه نره یک حقه س. چرا دادگاه ۱سال طول بکشه ؟ در فرض محال که یکسال مدت رسیدگی باشه افزایش دیه سالانه به شما هم تعلق میگیره .

  شما طبق قانون جدید بیمه همین الان هم میتونید از نصف دیه تون استفاده کنید . مستند به ماده ۳۴ قانون بیمه ثالث ۹۵