در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام من تو دی ماه ۹۵ بعد خروج از محیط کار تصادف کردم ۲ ماه کما بودم بعدش که بیدار شدم پاهام مثل قبل حرکت نکردن ویلچر نشین شدم بعد ۴ ماه معرفی شدم به کمسیون از کار افتادگی کمسیون ۶ ماه بهم مرخصی دادن پری روز باز وقت کمیسیون پزشکیم بود که بعد از معاینه از کار افتاده شدم من ۱۰ ماه سابقه بیمه داشتم الان میخواستم بدونم میزان حقوقم چقدر میشه؟ عیدی به من شامل میشه؟؟؟ پایان کار شامل من میشه؟؟؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام تمام مزایای شما از قبیل عیدی وغیره تا روزی که کارافتاده کلی نشدید بعهده کارفرما میباشد ولی از روزی که کمیسیون شما رو کارافتاده کرده بعهده تامین اجتماعی میباشد وحقوق شما حداقل اداره کار میباشد