در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
بنده به دلیل بیماری سیروز کبدی حاد و پیشرفته ناشی از هپاتیت بی ، آسیت شکمی پیشرفته وفتق نافی ناشی ازآسیت،واریس مری گریدآخر،اندازه طحال بزرگترازنرمال،آنسفالوپاتی کبدی،Albumin:2,pt:19,PTinr:2.5,Plt:61,creatin1,bilirubin:1.7,blood suger:136,

وسایرمقادیربرگ آزمایش، غیرقابل درمان ولاعلاج بودن بیماری پنج بار کمیسیون رفتم ولی طبق کد M03_002 مردود دانسته و نوع بیماری را grade b child_pugh و آخرین کمیسیون 28/3/96میباشد خواهشمندم نظری بدهید
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر نسبت به رای تجدید نظر کمیسیون اعتراض دارید باید یک شکایت علیه کمیسیون به دیوان عدالت اداری بدهید چنانچه دیوان به نفع شما رای دهد مجدد شما را به کمیسیون همعرض ارجاع میدهند