در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام.

در بیمه عمر منظور از سرمایه مالی و جانی چیست؟

دربیمه عمر من سرمایه مالی صفر نوشته شده است.
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در بیمه های عمر،پوشش های بیمه نامه فقط مختص افراد می باشد(نه اموال).

اصولا" بیمه های اموال جدا از بیمه های اشخاص میباشد و تا آنجایی که من اطلاع دارم بیمه های اموال از اشخاص جدا هستند.

اینکه بیمه نامه شما مربوط به کدام شرکت بیمه است من اطلاعی ندارم،ولی اگر پوشش اموال در بیمه های زندگی وجود داشته باشد(مانند بیمه های آتش سوزی)،باید بوسیله مشورت مشاور بیمه ای شما با خود شما صورت پذیرد.

با توجه به این مطلب،لطفا" با نماینده بیمه خود تماس گرفته و یا به شعبه ای که بیمه نامه خود را از آنجا تهیه نموده اید مراجعه و علت را جویا شوید.

اگر که تمایل به برقراری بیمه اموال خود در بیمه نامه داشته باشید،میتوناید با درخواست کتبی و صدور  الحاقیه نسبت به برقراری پوشش فوق اقدام نمایید.

با تجدید احترام