در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام بنده از پله های خونمون افتادم و زانو شکسته دوتا بیمه عمر دارم بایستی الان چیکار کنم تا از پوشش ان استفاده کنم یک بیمم ۱ونیم ساله و دیگری هم تقریبا دو ماهه.
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز در برخی از شرکت ها پوششی به نام هزینه پزشکی بر اثر حادثه وجود دارد.در صورتی که بیمه نامه شما دارای این پوشش بوده و پزشک معتمد شرکت اتفاق را حادثه قلمداد کند می توانید از طریق نمایندگی خود اقدام کرده و غرامت را از شرکت بیمه درخواست نمایید.

با تشکر