در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (110 امتیاز)
سلام دایی بنده بیماری صرع داشت ومشغول بکار شد وباسن44سال سابقه 10سال تامین اجتماعی دارد وهنوزم مشغول بکار هست اما بیماریشون شدید شده وقادر به کارنیستن وشرکت هم میگه شمارو نمیخاهیم آیا میتونه درخواست از کارافتادگی بده پزشک ایشون هم میگه دیگه نباید کاربکنه جون حالش همیشه بد میشه ومی افته .واینکه حقوق از کارافتادگیشون به جه مقدار خواهد بود   باتشکر
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر ایشان شرایط ماده ۷۶رو داشته باشد که این ماده چنین میگوید از تاریخ شروع بیماری تاریخی که تازه متوجه بیماری شده تا یکسال قبل سه ماه سابقه بیمه ومجدد از تاریخ شروع بیماریتا ده سال قبل یکسال سابقه داشته باشد میتواند در کمیسیون شرکت نماید حال تشخیص پزشک کمیسیون مهم است که درجه بیماری را چگونه تایید نماید اگر ۶۶درصد به بالا باشد کارافتاده میشود اما در کل حقوق کارافتادگی زیر حداقل نمیشود