در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
آیا اندوخته بیمه عمر قبل از پایان مدت قرارداد قابل مصادره هست؟یا به عبارتی اندوخته بیمه عمر مصونیت قضایی دارد؟
اگر ماده قانونی یا تبصره ای در این مورد وجود دارد لطفا توضیح دهید
4 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

تمامی اندوخته ها و غرامتهای بیمه عمر مصونیت قانونی دارند و تنها در صورت احراز حکم کلاه برداری و پولشویی میتوان انرا مصادره کرد انهم بعد از اتمام قرارداد.

برای مثال اگر کسی چک یا سفته برگشتی داشته باشد و حکم توقیف اموال وی را داشته باشند نمی توانند بیمه نامه ان شخص را مصادره کنند. همچنین در موارد کلاه برداری و پولشویی برای دادگاه باید محرز شود که اموال غیر قانونی به بیمه عمر انتقال داده شده باشند. اگر محرز شود و استفاده کننده انتهای بیمه نامه برای فرد کلاه بردار باشد جلو پرداخت بیمه نامه را به فرد در انتهای قرارداد میگیرند.