در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده یکسال و نه ماه سابقه بیمه دارم، که 12 ماه اول بیمه بنده بصورت روزانه واریز شده است (بین 10 تا 24 روز در ماه). و 9 ماه اخیر بیمه بنده بصورت کامل پرداخت گردیده است.

با توجه به اینکه بیمه بنده در 9 ماه اخیر کامل پرداخت شده است ویکسال قبلتر سابقه بیمه ام روزانه بوده است، آیا اگر بعد از اتمام قرداد سال جاری، شرکت قصد بستن قرارداد مجدد را نداشته باشد، آیا بیمه بیکاری به بنده تعلق میگیرد؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

در صورتی که در کارگاه آخر شما مجموعا حداقل یکسال سابقه داشته باشید مشمول دریافت بیمه بیکاری خواهید شد.