در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
با سلام وخسته نباشید

بنده به مدت 17سال سابقه بیمه تامین اجتماعی بوده ودر کارگاهی به مدت 6ماه بدون قرار داد کار وکارفرما قصد اخراج منو داره به من بیمه بیکاری تعلق میگیرد یا خیر لطفا نحوه روند  بیمه بیکاری را راهنمایی کنید؟یعنی باید تسویه حساب کنم یا نه چون کارفرما خواسته از من برگه ای را امضا کنم برای بیمه بیکاری لطفا راهنمایی کامل را بفرمایید
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام -  ماده 2 از قانون بیمه بیکاری : بیکار از نظرقانون بیمه شده ایی است که بدون میل و اراده بیکارشده باشد و آماده کارباشد.

 با عنایت به تعریف فوق و سایرقوانین مقرر در قانون بیکاری چنانچه شما با کارفرمای خود مراحل تسویه حساب را بعمل آورید مشمول استفاده از بیمه بیکاری نخواهید بود. ضمنا داشتن حداقل 6 ماه سابقه بیمه در آخرین کارگاه ملاک استفاده از مزایای آن قانون است.

درخصوص عدم وجود قرارداد کاری که خود جای بحث دارد و چنانچه تاکنون فاقد قرارداد کار بوده اید اخراج شما برای کارفرما براحتی امکان پذیر نخواهد بود و ازنظر قانون  دال بر دائم بودن شما تلقی میگردد که بهتراست با ارائه اطلاعات کاملتر مجددا درخواست مشاوره و راهنمایی کنید.