در دیه و بیمه خودرو توسط (190 امتیاز)

برادرم در ماکو  هشت ماه قبل پیاده در حال عبور از خیابان ماشینی بهش زده که بعد از هشت ماه استراحت و عمل سخت جراحی که طبق گفته دکترش 45 درصد احتمال مرگ هم داشت، این نظریه پزشکی قانونیش هستش که به شورای حل اختلاف بیمه ایران فرستادن:

- شکستگی خرد شده انتهای فوقانی ران چپ اعلام شده مطابق عیب دار درمان شده و مطابق ماده 569 دارای دیه مقدره است

- ارش جراحی تثبیت انجام شده برای معالجه آن با در نظر گرفتن نیاز به درآوردن آتی آن به میزان دو درصد کامل تعیین میشود

- بعلت ضایعه فوق مختصر کوتاهی در اندام تحتانی چپ و محدودیت در چرخشی پا بسمت خارج ایجاد شده است

- ارش این عوارض با در نظر گرفتن تسریع آرتروز آنی لگنی - رانی چپ در کل بمیزان پنج درصد دیه کامل تعیین می شود.

- نیاز به معاینه مجدد ندارد.

****** توضیح اینکه برادرم کاملا ناتوان شده نمیتونه راه بره و بنشینه اصلا درمان نشده زانوش کلا خرد شده بود قسمتی که وصل به لگن میشه... این نظریه چقدر دیه در نظر گرفته؟؟ آیا قابل اعتراض هست؟؟ اگر اعتراض کنیم زیادترش میکنن؟؟ و اینکه شورای حل اختلاف بیمه ایران میگه 15 درصدش کم میکنن تا زود بدن و به دادگاه نفرستن!؟ میگن دادگاه حدود یک سال میکشه تا کل دیه رو پرداخت کنن؟؟!! و سوال آخر اگر بفرستیم برای دادگاه برای سال بعد میمونه و دیه سال 97 رو حساب میکنن؟؟ در واقع بیشتر میشه یا همون دیه امسال شامل میشه؟؟ خیلی ممنونم راهنماییم کنین چکارکنم چطور مصلحت میدونید... خدا خیرتون بده ممنونم......

2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

یک جایی از حادثه برای برادرتان صحبت کردید و جای دیگر عنوان کردید که برای پدرم فلان ناتوانی رخ داده، لطفا تصریح بفرمایید که پدر یا برادر در یک حا ثه دچار آسیب شده اند یا اشتباه تایپی بوده.

1. اگر فکر می کنید که آسیب های وارده به مصدوم، در رای پزشکی قانونی نادیده گرفته شده، حق اعتراض دارید و به یک هیات بالاتر فرستاده می شود و بررسی های دقیق تر صورت می گیرد.

2. وقتی که پزشکی قانون تصریح می کند که فلان آسیب دیه مقدر دارد، مطابق مفاد مربوط به دیات در قانون مجازات اسلامی، محاسبه می شود.

3.بیمه گر نمی تواند خسارت پرداختی به زیاندیده را به مبلغی کمتر از میزان واقعی کاهش دهد. حتی اگر رضایت نامه و تسویه نامه و سند رسمی اخذ نماید، باز هم باطل است و زیاندیده می تواند برای مطالبه مبلغ مابه التفاوت، اقامه دعوی نماید. و بیمه گر می بایست مبلغ مابه اتفاوت را به نرخ روز پرداخت نماید.

4. اگر هم بیمه ایران 15% کسر کرد و حواله را صادر کرد، نگران نباشید پس از دریافت وجه می توانید شکایت کنید و مازاد آن مبلغ را از بیمه به نرخ روز دریافت کنید.