در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
لا عرض سلام و خسته نباشید

من یک ماشین پراید دارم که در کوچه پارک کردم 2 ماشین دیگر ( پرشیا و پژو 206 ) با هم تصادف کردند و به ماشین من هم برخورد کردند و متاسفانه من در آن موقع سرکار بودم بعد از اینه که افسر رفته همسایه ها با من تماس گرفتند وقتی که رسیدم دیدم درب جلو سمت شاگرد ضربه خورد و چون ماشین خیلی نزدیک به دیوار ( به خاطر راحتتر عبور کردن ماشین های دیگر) پارک شده روی دیوار هم یک لوله آهنی هست به خاطر ضربه ,درب عقب سمت راننده هم خسارت برداشته ولی متاسفانه همسایه ها همون موقع که افسر آمده متوجه خسارت ماشین من نشدند و بعدا با من تماس گرفتند حالا من باید چیکار کنم ؟ لطفا مراحلی که باید طی کنم را بفرمایید

ممنون
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

به افسر راهور پرونده مراجعه کنید .یا به شورای حل اختلاف مراجعه و تامین دلیل با جلب نظر کارشناس درخواست کنید . البته باید شماره پلاک از مقصرین داشته باشید

دراین مواقع بیمه بدنه بسیار کارآمد و مشکل گشاست